L’equip de nutricionistes de NourishLab Pro hem desenvolupat una unitat de suport nutricional per als més joves, de qualsevol nivell o activitat esportiva.
Es tracta d’un servei premium, pensat per a assolir els millors resultats i competir amb les màximes garanties o simplement, per gaudir molt més del seu esport .

La finalitat és garantir que els nostres fills tinguin coberts els requeriments energètics i nutricionals propis de l’edat de creixement sumats als derivats del esport i/o activitat física.

Smart Nutritional Performace

Pensat pels més competitius per qui la fita sigui lluitar i competir al màxim: gaudir sí, però l’objectiu es focalitzar en assolir els reptes esportius.
Treballarem per assolir el seu màxim rendiment amb totes les garanties.
Es realitzaran tests metabòlics, estudis de la composició corporal, entrevistes, anàlisis i tot tipus de proves per tal de conèixer la fisiologia de cada esportista per poder adaptar el pla a les necessitats i particularitats a fi d’assolir el màxim rendiment.

Smart nutritioinal for health & enjoy

Pensat pels esportistes on la seva màxima es gaudir de l’esport i l’activitat física, amb el millor somriure, sense tenir la necessitat de competir amb el crono.

Per aconseguir-ho cal prevenir i planificar-se per evitar els possibles contratemps: problemes digestius, rampes,  falta d’energia, poca o mala preparació nutricional hídrica, així com altres situacions que poden conduir a abandonar la practica esportiva o a no gaudir-la tot el possible.

Buscarem millorar el rendiment, però l’objectiu principal serà gaudir com mai de l’esport .

Entrevista, valoracions,  plans d’alimentació.. recomanacions hídriques, nutricionals i de suplementació. Totalment adaptat a les necessitats i situació de cada esportista

Deterninació de l’estat nutricional actual i el pic de creixement

Determinem l’estat nutricional actual dels més joves en relació a la seva activitat física i punt de desenvolupament, i analitzem el seu estat respecte al seu pic màxim de creixement per establir objectius nutricionals i d’entrenament.